Stiftung Metzeler

Büros, Düsseldorf/Germany
 
type/year:
images:

 

a royal view

 
2015
Tanja Borgschulte

The office building is located at the southern end of the Königsallee in Düsseldorf. Generous glass fronts allow a perfect view over the skyline and the city's most famous shopping mile.

To accommodate three offices and a meeting room, the very small floor plan was adapted. The offices are arranged around a central, multifunctional interior, which was created instead of a corridor. All walls bordering on this interior space are glazed. This makes the entire office appear considerably larger than its actual area.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Ben

Dieckmann

architects

BDA

architecture Architektur

interior interiordesign

productdesign design

Meerbusch

Düsseldorf

 

© 2020 by Ben Dieckmann architects BDA